Spor Merkezi

Adminler:
Arda İlçöl ve Burakcan Gökhan


22 Eylül 2012 Cumartesi

Kayseri Evinde Kazandı

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 4 maçta 1 puan alabilen Kayserispor, çıkıştaki Eskişehirspor'u zor da olsa yendi ve moral buldu. Es-Es karşısında Bobo'nun golleriyle 2-0'ı yakalayan sarı kırmızılılar bunu korumayınca skor 2-2'ye geldi. Ama son sözü Pablo Mouche söyledi: 3-2

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor, Eskişehirspor'u ağırladı. İlk 4 maçta galibiyet elde edemeyen ev sahibi ekip 2-0 öne geçtiği maçta önce 2-2'lik beraberliğe engel olamadı. Ancak Pablo Mouche, 85. dakikada attığı golle, Kayserispor'u 3-2 öne geçirip 3 puanla tanıştırdı. Bu arada sarı kırmızılıların ilk iki golü Bobo'dan, Es-Es'in golleri ise Necati Ateş ve Tello'dan geldi.
   
Bu sezon oynadığı 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Kayserispor'da mutlak hedef galibiyetti. Ligde ilk 2 maçını kaybeden ancak 2 haftadır kazanarak yükselişe geçen Eskişehirspor da seriyi sürdürmeyi planlıyordu.
  
İki takım arasında oynanan son 10 maçta Kayserispor 3, Eskişehirspor 5 galibiyet elde ederken 2 maç da beraberlikle sonuçlanmıştı.

Maça ev sahibi ekip Gökhan Değirmen, Gretar Steinsso, Malik Fathi, Eren Güngör, Salih Dursun, Erdal Akdarı, Cristian Rivero, Abdullah Durak, Diego Biseswar, Pablo Mouche ve Bobo 11'iyle çıktı. Konuk Eskişehirspor ise karşılaşmaya Ruud Boffin, Dede, Diego Angelo, Servet Çetin, Jerry Akaminko, Erkan Zengin, Rodrigo Tello, Mehmet Güven, Hürriyet Güçer,
Diomansy Kamara ve Necati Ateş ile başladı. Kayserispor’da kaleci Ertuğrul Taşkıran kırmızı kart cezası, Eskişehirspor’da ise Sezgin Coşkun ve Alper Potuk sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder