Spor Merkezi

Adminler:
Arda İlçöl ve Burakcan Gökhan


22 Eylül 2012 Cumartesi

Beşiktaş Finale Rahatça Çıktı

Beşiktaş, Beko Ligleri Kupası'na galibiyetle başladı... Siyah-Beyazlılar, Audi Dome Arena'da oynanan mücadelede Zalgiris Kaunas'ı 75-57 mağlup etti ve finale yükseldi.


Audi Dome Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Markota ve Serhat'ın basketleriyle 20-14 tamamlayan Beşiktaş, ikinci çeyrekte farkı çift hanelere taşısa da soyunma odasına 37-30 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte Markota, Christopher ve Tutku ile farkı koruyan Beşiktaş, Dasic'in skora katkısıyla farkı açtı ve üçüncü çeyreği 54-41 önde tamamladı.

Son çeyrekte rakibi karşısında zorlansa da son 5 dakikaya 64-52 önde giren Beşiktaş, Serhat'ın üçlüğü ve ardından diğer oyuncuların da skora katkısıyla farkı açtı ve sahadan 75-57 galip ayrılarak adını finale yazdırdı.
reklam
Beşiktaş'ta en skorer isim 14 sayı kaydeden Jerrells olurken, Christopher 12 ve Markota ie Barış da 11 sayıyla oynadı. Serhat Çetin ise 10 sayı üretti.
Zalgiris Kaunas'ta ise Lafayette ile Lavrinovic 12'şer sayı üretti.
Siyah-Beyazlılar, Beko Ligleri Kupası finalinde yarın saat 18:00'de CSKA Moskova – Bayern Münih maçının galibi ile final karşılaşmasına çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder