Spor Merkezi

Adminler:
Arda İlçöl ve Burakcan Gökhan


18 Eylül 2012 Salı

GALATASARAY MANCHESTER'DA


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk haftasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile oynayacağı maç için Manchester’a geldi.
Galatasaray Manchester'da
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün akşam gerçekleştirilen antrenmanın kampa giren sarı-kırmızılılar, yaklaşık dört saat süren yolculuk sonrası kente ulaştı.

Galatasaray kafilesi, Manchester’da bir grup Galatasaraylı taraftar tarafından karşılandı. İngiliz polisler, kafilenin havalimanından çıkışıyla birlikte tezahüratlar yapan ve meşaleler yakan taraftarlara karşı sert bir tutum sergiledi. Bir taraftarın gözaltına alınmak istenmesi sonrasında takım otobüsünden inen teknik direktör Fatih Terim, polislerle ve taraftarlarla konuşarak hadisenin büyümesini engelledi.

Galatasaray’ın Manchester United maçı için belirlenen 21 kişilik oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Cris, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder