Spor Merkezi

Adminler:
Arda İlçöl ve Burakcan Gökhan


6 Aralık 2012 Perşembe

TURLADIK....

Galatasaray'ımız ,yenik duruma düştüğü Braga maçından Burak Yılmaz ve Aydın Yılmaz ikilisinin golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Gruptan ikinci olarak çıkan G.Saray, Fatih Terim yönetiminde ilk kez gruptan çıktı.

Geriye düştük ama YILMADIK . Galatasaray Burak Yılmaz ve Aydın Yılmaz'ın golleriyle bir üst tura çıkarken Fatih Terim bunu başaran ilk teknik direktör oldu.
2. dakikada Marcio Mossoro'nun golüyle yenik duruma düşen Galatasaray, 58'de Burak Yılmaz ve 78'de de Aydın Yılmaz ile skoru lehine çevirmeyi başardı. Kalan dakikalarda skoru koruyan Sarı-Kırmızılı ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve lider Manchester United'ın ardından grubunu 10 puanla ikinci sırada tamamladı.
Temsilcimiz böylece grubunu 2. sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükseldi. Galatasaray'da ayrıca Fatih Terim, Devler Ligi'ndeki şanssızlığına da son verirken, gruplardan çıkmayı başaran ilk Türk teknik adam unvanını da kazandı. Bu arada sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi grup maçlarında üst üste 3 galibiyet alan ilk Türk takımı oldu.Galatasaray'ımızın muhtemel rakipleri B.Dortmund,PSG,Schalke,Malaga,Juve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder