Spor Merkezi

Adminler:
Arda İlçöl ve Burakcan Gökhan


2 Aralık 2012 Pazar

Antalya Lideri Bırakmıyor ...

 Antalyaspor ligin 14. haftasında ağırladığı Mersin İdman Yurdu'nu Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup ederek puanını 26 yapıp lider Galatasaray'la aynı puana ulaştı.


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Medical Park Antalyaspor ile Mersin İdman Yurdu karşılaştı. Kırmızı-beyazlılar, 83. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ederek Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada zirveye ortak oldu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 1 - MERSİN İDMANYURDU: 0
Stat:
Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Serkan Çınar, Erdinç Sezer Tam, Selçuk Kaya
Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Emre Güngör, Deniz, Ergün, Uğur (Dk. 53 İbrahim Dağaşan), Murat Duruer, Aissati, Tita (Dk. 61 Ömer), Isaac, Diarra (Dk. 77 Emrah Başsan)
Mersin İdmanyurdu: Sehic, Stepanov, Mustafa Keçeli, De Souza, Mustafa Sarp (Dk. 85 Murat Erdoğan), Serkan, Hakan Bayraktar (Dk. 80 Bueno) ,Ömer Aysan, Ben Yahia, Culio (Dk. 70 Eren), Nobre
Gol: Dk. 83 Ömer Şişmanoğlu (Medical Park Antalyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 48 Emre Güngör (Medical Park Antalyaspor), Dk. 56 De Souza, Dk. 81 Eren, Dk. 87 Nobre, Dk. 89 Bueno (Mersin İdmanyurdu)
Editörün Yorumu : Bu maçla beraber Antalyaspor ligde süpriz takım olmadığını ve ne kadar iyi bir hücum takımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder